Verplaatsbare en telescopisch uitschuifbare lichtmasten huren

Tijdelijke verlichting nodig op de werf, het festivalterrein, de parking of een evenement? Voor deze en tal van andere toepassingen kan je bij NENS Power mobiele lichtmasten huren. Deze verlichtingsmasten hebben een geïntegreerde stroomgenerator zodat ze zelfstandig kunnen functioneren. Zonder het stroomnet te belasten of op plaatsen zonder stroomvoorziening.

Multi inzetbare verlichtingsmasten

Onze lichtmasten zijn erg compact (afmetingen 1,2 x 1,2 x 2,4 m) en daardoor gemakkelijk te transporteren of te verplaatsen. In dichtgevouwen formaat kunnen ze bijvoorbeeld dienen als uplighter of gericht werklicht.

Ze zijn ook telescopisch uitschuifbaar tot ± 9 meter hoogte. Door de stabiele en verzwaarde voet en de uittrekbare stabilisatiepoten zijn ze prima windbestendig op open terrein. In verhoogde positie zijn het de ideale down-lighters voor werfverlichting of tijdelijke verlichting op grote terreinen.

Deze verplaatsbare verlichtingsmasten zijn uitgerust met 4 krachtige LED-lampen die elk 1.000 Watt produceren. De lampen zelf zijn richtbaar in verschillende posities.

Lichtmasten

Plug & Play

De lichtmasten worden ter plaatse geleverd en bedrijfsklaar gemaakt zodat je ze meteen kan gebruiken. Ze zijn bijzonder eenvoudig in gebruik. Heb je tijdens de huurperiode toch nog vragen, dan kan je de NENS Power servicedienst 24/7 bereiken.

Tips

Voor langetermijn gebruik of opstellingen met meerdere verlichtingsmasten, kan je eventueel een brandstoftank met pomp huren voor een continue brandstofvoorziening naar de stroomgenerators.

Bij NENS Power kan je niet alleen lichtmasten huren, maar ook tal van andere toebehoren  zoals bijvoorbeeld verlengkabels, verdeelkasten, werfhekken en kabelgoten.

Graag een offerte voor lichtmast verhuur?

Een berichtje met het aantal lichtmasten en de gewenste accessoires volstaat om een gedetailleerde prijsofferte op maat te ontvangen. Noteer je aub ook ineens de gewenste huurperiode en de locatie?

VRAAG EEN OFFERTE