Containers en HERAS bouwhekken huren met transport

Voor de inrichting van een werf of evenementensite vind je bij NENS Power al heel wat essentiële benodigdheden. We verhuren bijna alles voor de tijdelijke stroomvoorziening en je kan ook meteen brandstoftanks, opslagcontainers, verlichtingsmasten en Heras bouwhekken huren. Allemaal bij 1 verhuurfirma die ook het transport regelt en 24/7 support biedt.

Over Heras bouwhekken verhuur

Overige materialen
  • standaard hekafmetingen 3,6 x 1,2 x 2,2 m
  • te huur per volle kist (= 26 Heras hekken)
  • 1 volle kist = 91 meter bouwhekken lengte
  • te huur met of zonder zwarte mesh doek
  • keuze uit kunststoffen of betonnen sokkels

Container verhuur

We hebben stroomgroepen en brandstoftanks die volledig in een 20 ft of 40 ft zeecontainer zijn ingewerkt om ze te beschermen tegen diefstal, graffiti en vandalisme. Deze zijn volledig afsluitbaar. We kunnen echter ook lege opslagcontainers leveren.

Ook voor de koeling van refrigerated containers (reefers) kan je bij NENS Power professionele stroomgroepen huren. Onze reeferkasten zijn goed onderhouden, volledig gekeurd en bedrijfszeker. Ze voldoen uiteraard ook aan alle wettelijke normen.

Wij regelen het vervoer

Omvangrijke en zware materialen zoals Heras bouwhekken of containers vervoeren, vergt aangepast materiaal. En dat hebben we! We beschikken over een uitgebreid wagenpark dat onder meer vrachtwagens met kraan, container trailers en terreinwagens omvat. Onze kraanwagens kunnen de Heras bouwhekken bijna overal leveren. Ze kunnen de hekken zelfs over een afsluiting aanreiken.

Overige materialen

Overig werfmateriaal te huur

Je wil containers of bouwhekken huren?

Stuur ons aub even door waar en wanneer je de containers of bouwhekken wil huren en hoeveel. Dan kijken we asap de beschikbaarheid en prijzen voor je na. Hoe meer informatie, hoe beter, want zo kunnen we nog sneller een prijsofferte op maat bezorgen.

VRAAG EEN OFFERTE