Een volwaardige én flexibele stroomaggregaten verhuurdienst

Voor NENS Power is de stroomaggregaten verhuurdienst onze corebusiness. We verhuren vooral stroomgroepen, mobiele brandstoftanks en werfhekken. Door die bewuste specialisatie kunnen we in elk segment een uitgekiend productgamma en totaaloplossingen voor diverse toepassingen aanbieden.

Net omdat we ons bewust specialiseren, kunnen we de standaard services in de verhuursector overtreffen. We verzorgen bijvoorbeeld zelf het transport en leveren onze installaties meteen gebruiksklaar af. Met een 24/7 servicedienst, een eigen werkplaats, goed onderhouden machines en voldoende reserveonderdelen in stock kunnen we maximale bedrijfszekerheid verzekeren.

In onze flexibele huurformules kiezen onze klanten in grote mate zelf welke bijkomende services ze wensen. De brandstoftank tussentijds komen bijvullen op de werf of on-site permanentie van een technieker tijdens de volledige duur van het evenement? Alles is bespreekbaar bij onze flexibele en klantgerichte aanpak.

Zowel bedrijven, organisaties, overheden als particulieren doen beroep op onze stroomaggregaten verhuurdienst. Elke klant en elke sector heeft daarbij specifieke noden en voorkeuren. Bovendien zijn we internationaal actief in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. We beloven dus niet enkel klantgerichte en flexibele service op papier, we passen het ook dagelijks toe in de praktijk.

Onze technische dienst is 24/7 bereikbaar voor noodgevallen
via het algemene oproepnummer
T +32 3 775 36 51

Hoe onze stroomaggregaten verhuurdienst het verschil maakt

  • Grote voorraad in centraal magazijn te Melsele voor snelle leveringen.
  • Transport, onderhoud en support gebeuren allemaal in eigen beheer.
  • Technische dienst 24/7 bereikbaar voor dringende noodinterventies.
  • Flexibele formules voor korte of lange termijn huur en servicepakket.
  • Transparante offertes op maat of plaatsbezoek voor grote projecten.
  • Advies door meertalige medewerkers met technische product kennis.
  • Bijzondere specialisatie in veeleisende omgevingen door bv. diefstal.
  • Keuze voor verzekeringen via eigen maatschappij of via NENS Power.
  • Voor sommige machines ook huurkoop of 2e hands aankoop mogelijk.
  • Onze goed onderhouden machines voldoen aan de strengste normen.

Over het begin en de bedrijfsvoering

NENS Power bestaat al sinds 1980 en heeft zich sinds het prille begin gespecialiseerd in het verhuren van stroomgroepen. De huidige zaakvoerders in het familiebedrijf zijn elektrotechnische ingenieurs die de producten door en door kennen. Voor grootschalige of complexe projecten komen ze persoonlijk ter plaatse om adviezen te formuleren of zelf te sleutelen aan technisch uitdagende installaties. De open en vlakke communicatiestructuur binnen het bedrijf laat toe dat alle verworven kennis en expertise gedeeld wordt onder het hele team.

Doe gerust de test

Vragen over onze stroomaggregaten verhuurdienst of een apart verzoek dat enige flexibiliteit vergt? We kijken uit naar je bericht.

STEL ONS WAT VRAGEN