Veilige, bedrijfszekere en verrassend stille stroomgroepen

Omdat het kan

Veiligheid, duurzaamheid en het milieu vinden we erg belangrijk bij NENS Power. Daarom verhuren we enkel kwalitatieve en duurzame machines die uitgerust zijn met energiebesparende elektronische sturingen. Onze stille stroomgroepen veroorzaken ook geen lawaaihinder.

WhatsApp Image 2020-11-19 at 13.37.53

Hoe stil die stille stroomgroepen zijn?

Al onze stroomgroepen beantwoorden aan de strenge Europese geluids- en emissienormen. Elke machine is dan ook voorzien van geluiddemping. Sommige van die stille stroomgroepen hebben zelfs extra akoestische isolatie om écht fluisterstil te draaien. Vooral bij gebruik in woonzones is zo’n extra stille stroomgroep zeker aangeraden.

Afhankelijk van het vermogen produceren onze stroomgroepen slechts een minimum van 81 dBA of maximum 97 dBA.

Geslaagd voor de test

Onze verhuur machines en toebehoren worden goed onderhouden en uitvoerig getest in ons eigen atelier. Ze worden ook regelmatig officieel gekeurd en herkeurd door erkende, onafhankelijke keuringsinstanties. Dat onze verhuurartikelen goed onderhouden, gekeurd en volstrekt veilig zijn, kunnen we ook bewijzen. Een eenvoudig mailtje volstaat om een kopie van de keuringsattesten voor gehuurde machines te ontvangen.

Onze stroomgroepen hebben geluiddemping en intelligente elektronische sturingen
om ze zo stil en energiezuinig mogelijk te maken.

Andy2

Extra kwaliteitsgaranties

  • VCA erkenning
  • meertalige medewerkers
  • gespecialiseerd verhuurbedrijf sinds 1980

Klaar om te kiezen?

Nu je gerustgesteld bent, houdt niets je nog tegen om een voorstel en huurprijzen aan te vragen. Laat gerust weten wat je precies nodig hebt, voor waar en wanneer, want dan bezorgen we je een prijsofferte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE